Quisom?

 
TRANSVINYOTS és una empresa de caràcter familiar que va néixer fruit del creixement de l’empresa Transports Ramon Sallés com a persona física. TRANSVINYOTS és una empresa amb seu social i fiscal al municipi de Puig-reig, a la Catalunya central, on viu tot l’equip directiu de l’empresa, fet que permet, gràcies a la proximitat, un ampli coneixement del territori i de les seves necessitats. TRANSVINYOTS és una empresa catalana que intenta potenciar i utilitzar els recursos materials i humans del territori. Som una empresa amb arrels importants a la nostra terra. TRANSVINYOTS és una empresa que compta amb l’experiència de tres generacions realitzant el servei de recollida de residus sòlids urbans (RSU)  al municipi de Puig-reig i que posteriorment ha ampliat els seus serveis a la resta de municipis que formen el Baix Berguedà i el Bages. Descobreixi què pot fer TRANSVINYOTS pel seu poble aquí .
transvinyots-quisom

Objectius

 

Virtual Document

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

Flexible Payments

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

SEO Tools

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

UI Design

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

Coneix el nostre

equip

 
Mercè Salles

MERCÈ SALLÉS

Direcció
"Es important que l'empresa sigui una familia, que les persones sentin que son part de Transvinyots".
Montse

MONTSERRAT SALLÉS

Gerencia
"Perquè una empresa funcioni, l'empresari ha de ser visible i accesible a tots els treballadors que formen part de l'empresa.
El coneixement de molts anys en el sector ens fa diferents a la resta".
fons

#

Encarregat General de Transvinyots
"La clau és una bona planificacció i organització per determinar les funcions que té cadascú, d'aquesta manera permet un lideratge que encoratja, acompanya i dóna recursos a tot l'equip perquè les coses funcionin dia a dia".
foto interior 1

ANNA BAGUÉS

Inspectora - Recursos humans
El Dep. RRHH és un dels més importans dintre de qualsevol empresa. El capital humà és un element clau i imprescindible per el bon funcionament i per tenir un bon clima laboral. Apostem per tots els treballadors de Transvinyots, ells són el més important!
mireia

MIREIA ORRIOLS

Coordinadora Servei Artés
"L'organització prèvia a la celebració de qualsevol acte, l'execució i l'anàlisi dels resultats és el més important per una bona coordinació"